Bröllop

Bröllop

Vill ni ha hjälp med ert bröllop?

Petterssons Matservice kan hjälpa er med bröllopsmiddagen/festen till er stora dag. Vi har under många år serverat nöjda brudpar och dess gäster. Vi erbjuder både catering, samt middag/fest i vår restaurang i lantlig miljö.

Hur fungerar det hos oss i vår Restaurang?

Vanligtvis börjar ni med att komma och titta på lokalen, då vi också pratar lite i stort om hur en bröllopsfest kan läggas upp hos oss, samt hur NI skulle vilja ha det på er dag.

Om ni vill komma och ha er bröllopsmiddag/fest hos oss i Restaurangen, köper man all mat och dryck hos oss på plats. Vi har fullständiga rättigheter, med bar, porslin, linnedukar och linneservetter. I lokalhyran ingår serveringspersonal och städning till viss mån.

Vin köper vi från Winehous Bilberg, som importerar italienska och spanska viner. Vi köper även vin och sprit från Systembolagets sortiment.

Vi har menyförslag på hemsidan, men jag skriver gärna ihop en meny som passar era önskemål om ni inte skulle hitta något passande för just er.

Hur fungerar det vid Catering?

Vid en Catering till bröllop, beställer ni önskad menyn från oss. Den lagas i vårt Restaurangkök och levereras sedan till önskad adress. Vi har kökspersonal som kan komma med vid en bröllops-catering. Dessa lägger upp maten vid tallriks-servering eller fixar till det sista på buffén på plats, så ni ska få en så bra matupplevelse som ni önskat.  Kökspersonalen stannar tills att all mat från oss är serverad. Därefter packar vi ihop och städar efter oss i den mån vi kan.

Vi har alltså ingen serveringspersonal att tillhandahålla med vid catering.

 Menyförslag finns på hemsidan, men jag skriver gärna ihop en meny som passar era önskemål.

Välkommen att höra av dig för mer information och priser!

Med Vänliga Hälsningar

Sara Norström

Petterssons Matservice

021-55045

info@petterssonsmatservice.com