Några samarbeten..

Säby Loge & Magasin

säby loge och magasin
Mitt i den lantliga Idyllen ca 10 minuter från Västerås och drygt en timme från Stockholm ligger Säby Loge och Magasin på Säby Gård med anor från 1700-talet.

På Gården finns två unika lokaler som passar perfekt till bröllop och fest:

  • Magasinet, med plats upp till 60 personer
  • Logen, med plats upp till 300 personer

Skapa din egna unika fest med egen mat, dryck och dekorationer.

Besök oss på:  sabyloge.se

Välkomna!

Vi på Petterssons Matservice levererar gärna mat och service för att förverkliga er drömfest.

säby loge och magasin
Säby loge och magasin

Simon Ludvigsson - Trubadur

MUSIKUNDERHÅLLNING PÅ FESTER, BRÖLLOP, DOP, BEGRAVNING

Det är helt ofattbart hur en enda trubadur kan låta som ett helt Partyband! Dessutom kan han spela ALLT i musikväg. Visor, schlager, pop, rock, dansvänligt… Boka Simon Trubadur, Västerås (Mellansverige) som musikunderhållning på privata fester (30-, 40-, 50-, 60-års skiva…), party, vigsel, bröllop / bröllopsfester, företagsevent, kickoff, dop och begravning…

Jag spelar medryckande glada toner, klassiska hits och de bästa låtarna från 50-talet till nutida hits. Pop, rock, schlager, disco och dansband med känsla för låtval och folkets önskemål… som min publik uttryckt det! Jag skräddarsyr gärna varje spelning tillsammans med arrangören/uppdragsgivaren för bästa resultat och växer med festen från allsång, tävlingar, musikquiz till galet party med klackarna i tacket!

  • Jag har allt som behövs vad gäller teknik; ljud och ljus.
  • Effektiv speltid 3x40min, eller enligt överenskommelse
  • Jag står för cd-musik i pauserna.
  • Suveränt att dansa till som alternativ till Dj eller 5-manna Coverband / Partyband.
  • Erbjuder Musikquiz / musikfrågesport och Allsång…
  • Spelar även som duo i ’Two man jam’ / ’Simon & Kurre’
  • Eller anlita mig som bakgrundstrubadur till minglet…
  • Prisvärt och garanterat uppskattat.

Välkomna att höra av er!

www.eventmarket.se/simon_trubadur

070-492 12 13

Bröllopsfotograf Camilla Geidemark 

Fotograf Camilla Geidemark
Personligt, genuint och magiskt

Jag är kreatör till hundra procent och brinner för att föreviga andra människors allra viktigaste stunder i livet. Till vardags arbetar jag heltid som fotograf med fotostudio i Köping. 

Att fånga ögonblicken, detaljerna och stämningen – det är vad som lockar mig att fotografera bröllop. På er bröllopsdag kommer jag göra allt för att få just er dag att kännas personlig, genuin och magisk. Jag kommer ta väl hand om er såväl före, under som efter er bröllopsdag och ge er vägledning och guidning. Ni kommer få både lite mer intima, kärleksfulla bilder och spontana ”in the moment” bilder fyllda med skratt och glädje. Bilder och bildprodukter som levereras är av högsta kvalitet och kommer hjälpa er och nära och kära att minnas tillbaka på denna magiska dag.

Varmt välkommen att kontakta mig via min hemsida, så berättar jag gärna mer om hur vi tillsammans skapar oförglömliga minnen från den vackraste dagen i ert liv. 

https://camillageidemark.se

Med varma hälsningar, Camilla Geidemark, fotograf i Köping

Foto-kollage av Camilla Geidemark