Fest på Utvreta

På Utvreta Gård har vi vårt kök där vi bereder all mat. Vi har också vår lantliga och omtyckta restauranglokal. I Restaurangen har det firats både bröllop, födelsedagar och firmafester i över 25 år. Många glada sällskap har ätit och druckit gott under åren.

Restaurangen bokar man endast för slutna sällskap från 20 personer upp till dryga 100 personer. Här finns det plats för de flesta fester och arrangemang. Konferens i lantlig miljö, med naturen utanför dörren, Bröllop i romantisk stil eller företags kick-off, där ni kan slänga era lurviga på dansgolvet. Vi anordnar även aktiviteter/5-kamp, som man kan boka vissa tider på året.

 

Restaurangen är belägen en dryga mil utanför Västerås, vilket gör att alla umgås i lugnet av landet.

I vår restaurang, som också i stan köper man all mat och dryck på plats. Vi strävar efter att laga allt från grunden med till så stor utsträckning vi kan med svenska råvaror och även gärna lokala när utbud ges.

 

fest på Utvreta hos petterssons matservice

När det vankas julbord, lyser Utvreta upp som mest. Då dukar vi upp ett hemlagat julbord i en julpyntad atmosfär, där brasan knastrar och stämningen är på topp. Då är ni välkomna att boka från 1 person upp till 100p.

Detta är en högtid ni inte vill missa! Så ta med faster, mormor, barnbarnet eller hela företaget och upplev julen på riktigt.

Varm välkomna!